Velkommen til VCØB Community

Velkommen til VCØB Community

Du er her: Forside / Community

Bliv medlem i VCØB Community

Community

VCØB Community vil bidrage til at løse de mange udfordringer, der er forbundet med den cirkulære omstilling i byggeriet. Din virksomhed kan også blive medlem.

VCØB Community har til formål at udvikle markedet for cirkulært byggeri ved at samle branchen om løsninger. Medlemmerne tæller bygherrer, rådgivere, entreprenører, nedrivere, forskere, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer, standardiseringsorganer m.fl.

Læs mere om at blive medlem 

Barrierer og løsninger for udbredelsen af cirkulær økonomi

140 medlemmer af VCØB Community og frontløbere i byggebranchen har peget på de barrierer, som de oplever for omstillingen til cirkulær økonomi. Det er blevet samlet i fem temaer, der sætter spot på, hvilke udfordringer der skal løses for at kunne bygge mere cirkulært, end det er muligt i dag, og hvilke løsningsforslag medlemmerne har.

Læs VCØB Community's barrierepapir her 

Se webinar

Sådan sætter vi turbo på markedet for cirkulære løsninger

Se webinar fra lanceringen af VCØB Community. Hør bl.a. bud på Københavns Kommune, A:GAIN, GxN og DTU på, hvordan cirkulær økonomi kan blive mere udbredt, og hvordan vi kan måle det.  

Find medlem

Community medlemmer

Rådet for Bæredygtigt Byggeri
Medlem

Rådet for Bæredygtigt Byggeri

Præsentation undervejs.

Læs mere
Catapult Projects
Medlem

Catapult Projects

Catapult Projects arbejder for den cirkulære omstilling gennem tværfaglige samarbejder, en lavpraktisk tilgang og konstant at tænke på, hvilke materialer og volumener der er nødvendige til det givne projekt.

Læs mere
Lærlinge for bæredygtighed
Medlem

Lærlinge for bæredygtighed

Læs mere
DroneTjek

DroneTjek

DroneTjek udfører droneinspektioner af ejendomme. De skaber overblik over ejendommens udvendige klimaskærm, og danner grundlag for bæredygtige reparationer og vedligehold.

Læs mere
City Logistic

City Logistic

City Logistic reducerer emissioner og trængsel ved at gentænke city logistik med modtageren i centrum og elektriske leveringer.

Læs mere
Steni Danmark A/S

Steni Danmark A/S

Vi vil hen til den situation, hvor bygningen blot ses som midlertidigt opholdssted for facadepladen. Dette kræver viden om byggeskik og design og viden om egne produkter.

Læs mere