Velkommen til VCØB Community

Velkommen til VCØB Community

Du er her: Forside / Community

Bliv medlem i VCØB Community

Community

VCØB Community vil bidrage til at løse de mange udfordringer, der er forbundet med den cirkulære omstilling i byggeriet. Din virksomhed kan også blive medlem.

VCØB Community har til formål at udvikle markedet for cirkulært byggeri ved at samle branchen om løsninger. Medlemmerne tæller bygherrer, rådgivere, entreprenører, nedrivere, forskere, uddannelsesinstitutioner, brancheorganisationer, standardiseringsorganer m.fl.

Læs mere om at blive medlem 

Barrierer og løsninger for udbredelsen af cirkulær økonomi

140 medlemmer af VCØB Community og frontløbere i byggebranchen har peget på de barrierer, som de oplever for omstillingen til cirkulær økonomi. Det er blevet samlet i fem temaer, der sætter spot på, hvilke udfordringer der skal løses for at kunne bygge mere cirkulært, end det er muligt i dag, og hvilke løsningsforslag medlemmerne har.

Læs VCØB Community's barrierepapir her 

Se webinar

Sådan sætter vi turbo på markedet for cirkulære løsninger

Se webinar fra lanceringen af VCØB Community. Hør bl.a. bud på Københavns Kommune, A:GAIN, GxN og DTU på, hvordan cirkulær økonomi kan blive mere udbredt, og hvordan vi kan måle det.  

Find medlem

Community medlemmer

Dansk Håndværk
Medlem

Dansk Håndværk

Dansk Håndværk er arbejdsgiverorganisation for udførende håndværksfag i Danmark. Vi organiserer små og mellemstore virksomheder (SMVere) inden for håndværk, byggeri og industri, der gør sig umage, og som ønsker ordnede forhold for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere
IKANO Bolig
Medlem

IKANO Bolig

Ikano Bolig udvikler boligområder i Danmark med stærkt fokus på nabofællesskab og socialt engagement. Som en ansvarlig virksomhed ønsker vi at reducere vores klimapåvirkning og ressourceforbrug – samt at gøre det nemt for vores kunder at leve en mere bæredygtig hverdag.

Læs mere
Green Energy Scandinavia
Medlem

Green Energy Scandinavia

Præsentation undervejs

Læs mere
EBK HUSE
Medlem

EBK HUSE

EBK HUSE har 46 års erfaring med at levere fritids- og enfamiliehuse som træelementbyggeri. Alt træ, der anvendes, er fra bæredygtigt skovbrug og FSC- eller PEFC-certificeret.

Læs mere
EJLSKOV A/S
Medlem

EJLSKOV A/S

De nødvendige kompetencer indenfor rådgivning vedrørende nedrivning og miljøforhold.

Læs mere
DTU
Medlem

DTU

Præsentation undervejs

Læs mere